News Item: POZIV NA KAMP PERSPEKTIVNIH SPORTISTA KBSV 2018
(Category: Misc)
Posted by Admin
Thursday 14 June 2018 - 11:43:41

4. Kamp perspektivnih sportista Kik boks saveza Vojvodine "Kanjiža 2018" / 20 godina KBS "Gozo Šioda" Kanjiža


Poštovane kolege treneri, sportisti i prijatelji!

Imam čast da Vas obavestim da se ove godine četvrti put organizuje "Kamp perspektivnih sportista KBSV" - Kanjiža koji se održava četri dana počev od 17. do 20. avgusta.

PROGRAM KAMPA (4 dana, 3 noćenja):

1. Dolazak u petak 17. avg. od 9.00, (odlazak 20. avg. do ponoći), smeštanje učesnika i brifig trenera
2. 13.00 ručak
3. 17.00 trening
4. 19.00 večera
5. 22.00 povečerje (detaljni dnevni raspored će biti objavljen u kampu)

Od 1998 kada smo prvi put organizovali kamp borilačkih sportova, do danas, stekli smo veliko iskustvo i to zahvaljući i Vama, učesnicima ranijih kampova. To iskustvo svake godine koristimo da bismo poboljšali i učinili lepšim Vaš boravak ovde na obali Tise. Iako je smeštaj je u šatorima koje smo mi obezbedili, uz mogućnost korištenja sopstvenih šatora. Zainteresovanima možemo obezbediti smeštaj i u obližnjim odmaralištima. Ishrana je linijska ukusna i obilna, tipična vojvođanska kuhinja a ove godine smo odlučili na osnovu vaših sugestija još više obogatiti trpezu raznovrsnijim i kvalitetnijim jelovnikom. Mogućnosti razonode, od igara na vodi, odlaska u sportsko rekreativni centar "Banja" na zatvorene bazene, razne svečanosti u gradu praćene vatrometom i kulturnim manifestacijama, do jahanja u prirodi.

Naravno najvažniji aspekt seminara su treninzi koje vode najbolji treneri i majstori našeg sporta. Kvalitet edukacije i zajednički treninzi učiniće da vam ovaj kamp sigurno ostane značajna prekretnica u bavljenju Kik boksom. Treninzi se odvijaju dva puta dnevno na tatamiju i u ringu.


Zbog velikog interesovanja molim vas da sebi na vreme obezbedite učešće na kampu blagovremenom prijavom. Broj učesnika koje finansira Savez je ograničen i uslovljen finansijskim mogućnostima Saveza. Međutim, postoji mogućnost samofinansiranja za one koji žele učestvovati na ovom kampu. Kotizacija za kamp koji u sebi sadrži smeštaj ishranu i treninge u kampu, je 3200 din (800 din/dan po učesniku). Molim dalje poštovane kolege, vođe klubova da se jave lično meni radi dogovora o pojedinostima koje zbog prostora ne mogu stati u ovaj poziv...

Oprema koju trebati poneti sa sobom, pored opreme za trening i patika za trčanje je sledeća:
1. čaršav i jastuk ukoliko spavate "na belo" (pokrivače i sunđere obezbeđuje organizator)
2. pribor za jelo (tanjir, kašika, viljuška, nož i čaša)
3. pribor za ličnu higijenu


I šta još da Vam poželim nego srdačnu dobrodošlicu i prijatan boravak. Dođite i uverite se, zašto je kamp seminar pored Tisa nezaboravan doživljaj.

Pozivnicu možete pogledati ovde


This news item is from KIK BOKS Savez Vojvodine
( http://kikboksvojvodina.rs/news.php?extend.98 )